top of page
DSC_0196-002.jpg

Fotografering

I samarbete med Em Kjellberg Visuals

baDSC_1128-001.jpg
baDSC_1181-001.jpg

Fotografering till alla tillfällen

från 1495:- /timme

Gå inte miste om möjligheten att föreviga ditt event, en fotograf passar på alla typer av evenemang och ger dig möjligheten att titta tillbaka och minnas denna fantastiska upplevelse!

Företagsevenemang

Med en fotograf på plats får ni möjligheten till kvalitativa bilder på era egna medarbetare in-action, som sedan kan användas i er kommunikation och marknadsföring. Ett perfekt sätt att visa era kunder vad som sker på företaget, skapa minnen för era medarbetare, fylla på era sociala kanaler med härliga bilder och utöka er bildbank för marknadsföringssyfte ytterligare.

 

Föreningsdagar

Visa upp era aktiviteter och event för era besökare och deltagare! Fånga interaktionen mellan människor, folk i rörelse och aktiviteter, med hjälp av en fotograf på plats. Genom att föreviga era föreningsdagar har ni möjligheten att använda bilderna för att skapa snack kring era kommande event, titta tillbaka på era tidigare event, och ge era deltagare ett härligt minne som kan bli dragplåster till nästkommande evenemang.

 

Kalas

Tänk att kunna titta tillbaka på när en kär vän eller familjemedlem fyllde år, och ni höll en så fantastiskt rolig fest. Denna möjlighet finns nu att lägga till när du vill ordna kalas via Lek & Event! Vi kan erbjuda fotograf på plats, så att du som arrangerar kan luta dig tillbaka, och slippa oroa dig för att de där speciella tillfällena som sker under kalaset inte ska förevigas. Fokusera istället på att vara närvarande tillsammans med dina nära och kära, så ser vi till att ALLA får vara med på bilderna under denna speciella dag!

Missa inte heller möjligheten till ett fotomontage av lekar i full gång. Barnasinnet ser mer än verkligheten, och barn som t.ex. leker ”marken är lava”, eller slåss mot en drake, kan nu få möjligheten att återskapa ett konstnärligt montage som försöker fånga fantasin i upplevelsen. Låt de vuxna se barnens perspektiv genom visuellt återskapande, där barnen själva är med i bilden.
Kanske är det de vuxna som deltar i ett fantasi-fyllt äventyr under kalaset?

 

Möhippa & svensexa

Föreviga alla de fantastiska minnen som följer med en möhippa eller svensexa. Något för alla deltagare att kunna titta tillbaka på tillsammans, och kanske också dela med sin bättre hälft.

Tillkommande i denna eventkategori erbjuder vi också möjligheten att boka in en boudoir-fotografering för the bride/groom-to-be, eller för samtliga deltagare. Detta är också något som kan erbjudas bröllopsparet som en gemensam fotografering.

Kontakta oss för mer information och bokning!

Unika koncept för den som vill ha en annorlunda aktivitet

bottom of page