top of page

Hoppborgar & Lekland

Våra uthyrnings alternativ är 24 timmar på vardagar och 3 dygn över helg.

Vid hyrning över helg hämtas produkten sista helgfria dagen och lämnas första helgfria dagen. 

 Hoppborgar & lekland hämtas hos oss på Setekelgatan 28 i Malmö.

Alla hoppborgar & lekland är placerade på pall, så stor bil eller bil med släp är nödvändigt.

Vi erbjuder även utkörning/upphämtning & montering/demontering i Malmö, Lund & Trelleborg för 1500:- 

Önskas utkörning till annan ort, eller andra alternativ vid uthyrning, kontakta oss!

 

www.KBstudioMedia.se-83.jpg

Rutschkana action

från 1700,00kr

Är ni ute efter en kick så är denna aktivitet en storfavorit. Klättra först upp på en höjd av närmare 6 meter och sen väntar en brant rutschkana där ni åker ner och landar säkert på ett mjukt underlag. En populär aktivitet för de som tar sig an utmaningen. Passar på event så som barnkalas och föreningsdagar. 

www.KBstudioMedia.se-93.jpg

Disco Dome

från1500,00kr

Vem blir inte på bra humör när musik och dans är inblandat? Denna hoppborg har både disco ljus och musik genom bluethooth högtalare som ger discostämmningn vilken tid som helst på dygnet. Hoppa och dansa loss i denna roliga hoppborg som är en garanterad stämmningshöjare på barnanpassade evenemang så som kalas och föreningsdagar. 

www.KBstudioMedia.se-95.jpg

Clown borgen

från1200,00kr

Clownborgen kan beskrivias som en enklare hoppborg, men inte är den mindre rolig för det. En stor hoppyta ger möjlighet till att hoppa fritt och högt, när användaren är färdighoppad kan den med enkelhet ta rutschkanan för att komma ut från hoppborgen. Hoppborgen rymmer 8-11 barn samtidgt och är mer än uppskattad på barnanpassade evenemang så som kalas och föreningsdagar. 

www.KBstudioMedia.se-110.jpg

Tigersafari

från 1700,00kr

Denna kombinerade hoppborg och lekland ger användaren djungelkänsla. Kliv in  och upplev fler aktiviteter i en, hoppyta, rutschkana och hinder, välj att lämna djugeln genom en av de två utgångarna på framsidan. En mycket populär aktivitet på barrnanpassade evenemang så som kalas och föreningsdagar.

www.KBstudioMedia.se-54.jpg

Clown lekland

från 1900,00kr

Färgglad kombinerad hoppborg och lekland med stor hoppyta, hinder och rutchkana i ett som rymmer 8-11 barn samtidigt.

En uppskattad aktivitet  även för de yngre barnen. Passar perfekt på barnanpassade evenemang så som kalas och föreningsdagar. 

www.KBstudioMedia.se-26.jpg

Hinderbana

från 3500,00kr

Vill ni ha en rolig utmaning är denna 14 meter långa hinderbana perfekt för er. Varierande stationer och hinder gör utmaningen spännande, kämpa er igenom den, vem hinner först? Klassikern för teambuilding, afterwork, fest, kalas och företagsevent. Otrolig rolig och kämpig. 

Unika koncept för den som vill ha en annorlunda aktivitet

bottom of page